Cabos

Cabos 0.8.2

Snelle en simpele peer-to-peer applicatie

VOOR

  • Gebruikt een populair netwerk
  • Makkelijk in het gebruik
  • Geïntegreerd met iTunes

TEGEN

  • Minder uitgebreid dan LimeWire

Excellent
9

Met Cabos wissel je bestanden uit via het P2P-protocol. Cabos is gebaseerd op het enorm populaire LimeWire dat gebruik maakt van het Gnutella-netwerk, qua grootte nummer drie in de wereld.

Ben je op zoek naar een bepaald bestand, dan is de kans erg groot dat je het vindt met Cabos. Vele duizenden gebruikers delen hun gegevens op dit netwerk waardoor het aanbod enorm uitgebreid is. Je verbindt met een andere gebruiker en het uitwisselen van data begint. Houd er rekening mee dat veel bestanden illegaal verspreid worden. Hieraan meedoen is uiteraard strafbaar. Gelukkig zijn er ook nog legale files die je wel gewoon mag downloaden. Qua uiterlijk lijkt het veel op het eerdergenoemde LimeWire. Mensen die daarmee bekend zijn, zullen dan ook totaal geen moeite hebben om aan de slag te gaan met Cabos, ook al is het iets minder uitgebreid.

Cabos is ondanks de vele vergelijkingen met LimeWire toch echt anders. Het is namelijk een stuk kleiner. Dit maakt het sneller en ook lichter, oftewel je draait dit programma makkelijker op de achtergrond. Zo deel je jouw bestanden met mensen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je computer slechter presteert. Daarnaast is het volledig geïntegreerd met iTunes.

Voor het snel downloaden is het gratis lichtgewicht Cabos een aanrader. Het aanbod van deze peer-to-peer-applicatie is ruim en het is gemakkelijk in het gebruik. Tevens vreet het amper geheugen waardoor je lekker verder blijft werken terwijl de bestandsoverdracht plaatsvindt.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor mac

Meer

Beoordelingen about Cabos

Promotie×